dec 4, 2021

Gældssanering, rådighedsbeløb?

Mange gældsatte danskere har svært ved at gennemskue rådighedsbeløb og beregning af betalingsevne ved en gældssanering.   For mange gældsatte danskere hersker der rigtig stor forvirring omkring rådighedsbeløbet, hvis de overvejer at ansøge om gældssanering. Jeg vil derfor i denne artikel forsøge at skabe et overblik over emnet. Der er fastsatte takster for rådighedsbeløb, hvis.

aug 22, 2021

Gældssanering for folkepensionister

Er du folkepensionist og har en uoverskuelig gæld, er der måske hjælp at hente. Der er lempeligere regler i lovgivningen, når vi snakker gældssanering for folkepensionister.   Gældssanering og folkepensionist Hvis du er folkepensionist og søger gældssanering, er der nogle generelle krav, der skal være på plads. Det er for det første en betingelse, at.

jul 27, 2021

Håbløs gæld og mistet overblik

Håbløs gæld har de seneste år været meget oppe i medierne. Et godt eksempel er “Luksus fælden”, som hver uge viser folk, der er kommet i økonomisk uføre.   Er min gæld håbløs ? Det er ofte de små dyre kviklån, som ender med at sende folk i håbløs gæld. Folk ender op med en.

jan 21, 2021

Betalingspåkrav, hvad gør jeg nu ?

Betalingspåkrav gør gældsplagede danskere både forvirret og bange, når de modtager det fra fogedretten.   Hvad er et betalingspåkrav ? Rigtig mange gældsplagede danskere er meget i tvivl om, hvordan de skal forholde sig, når de modtager et betalingspåkrav fra fogedretten. Skal man møde op ? Skal man vende tilbage til fogedretten ? Spørgsmålene er.

nov 19, 2020

Returner din bil og bliv fri for gælden!

Ejendomsforbehold vedrørende billån jævnfør kreditaftaleloven giver forbruger mulighed for at aftale en frivillig tilbagelevering af bilen til finansieringsselskabet.   Ejendomsforbehold i bilen? Har du købt og finansieret din bil hos en forhandler med 20 % i udbetaling, er den formentlig købt på en såkaldt ”købekontrakt med ejendomsforbehold”, og du er derfor omfattet af kreditaftaleloven. Den.

maj 13, 2020

Dansk Gældsrådgivning har nu et CO2 neutralt website

Internet og computerbrug er i dag årsag til mere CO2-udledning end luftfartindustrien. Dette kan nu reduceres ved hjælp af klima-initiativet ”CO2 neutralt website”.   Dansk Gældsrådgivning deltager nu i det danske klima-initiativ ”CO2 neutralt website”. Baggrunden for initiativet er, at internettet og computerbrug i dag er årsag til mere CO2-udledning end den samlede luftfart grundet.

mar 21, 2020

Ramt af Coronakrisen ? Få professionel hjælp

Dansk Gældsrådgivning tilbyder nu hjælp til virksomheder, der er presset af den økonomiske situation, verden står overfor pga. coronavirus.   Coronavirus har lukket store dele af Danmark ned, og mange virksomheder er tydeligt presset på grund af krisen. Vi har på den baggrund fået mange henvendelser fra virksomhedsejere, som ønsker hjælp til at navigere i.

feb 18, 2020

Gældssanering? selvom du har forbrugslån

Der findes mange tvetydige forklaringer på spørgsmålet om muligheden for gældssanering, når man har optaget forbrugsgæld. Dette skaber stor forvirring for folk, der prøver at indhente information om emnet.   Der er en udbredt misforståelse omkring muligheden for gældssanering, hvis du har optaget kviklån, sms lån, forbrugslån mv. Jeg vil her forsøge at redegøre for,.

feb 1, 2019

Dansk Gældsrådgivning støtter kræftramte børn

Kræftens Bekæmpelse stiller skarpt, på de 24.000 børn som i dag lever med kræft tæt på, samt de 3400 børn & unge som har sygdommen.   Kræftens Bekæmpelse har et mål om, at ingen børn skal stå alene med kræft. Derfor arbejder de for mere effektive behandlinger, samt at hjælpe dem der har kræft tæt.

dec 18, 2018

Julen varer længe – koster mange penge..

Dansk Gældsrådgivning oplever hvert år i januar et stigende antal folk, der ikke kan komme ud af deres julegæld. Forbrugerrådet advarer nu mod de ekstremt dyre lån, som lånefirmaer reklamerer med op til jul.   Julen er en fest, og for mange er det en tradition at give store gaver og købe dyre juleting –.