nov 19, 2020

Returner din bil og bliv fri for gælden!

Ejendomsforbehold  jævnfør kreditaftaleloven giver forbruger mulighed for at aftale en frivillig tilbagelevering af bilen til finansieringsselskabet. Ejendomsforbehold i bilen? Har du købt og finansieret din bil hos en forhandler med 20 % i udbetaling, er den formentlig købt på en såkaldt ”købekontrakt med ejendomsforbehold”, og du er derfor omfattet af kreditaftaleloven. Den giver dig som.

maj 13, 2020

Dansk Gældsrådgivning har nu et CO2 neutralt website

Internet og computerbrug er i dag årsag til mere CO2-udledning end luftfartindustrien. Dette kan nu reduceres ved hjælp af klima-initiativet ”CO2 neutralt website”. Dansk Gældsrådgivning deltager nu i det danske klima-initiativ ”CO2 neutralt website”. Baggrunden for initiativet er, at internettet og computerbrug i dag er årsag til mere CO2-udledning end den samlede luftfart grundet det.

mar 21, 2020

Ramt af Coronakrisen ? Få professionel hjælp

Dansk Gældsrådgivning tilbyder nu hjælp til virksomheder, der er presset af den økonomiske situation, verden står overfor pga. coronavirus. Coronavirus har lukket store dele af Danmark ned, og mange virksomheder er tydeligt presset på grund af krisen. Vi har på den baggrund fået mange henvendelser fra virksomhedsejere, som ønsker hjælp til at navigere i denne.

feb 18, 2020

Gældssanering? selvom du har forbrugslån

Der findes mange tvetydige forklaringer på spørgsmålet om muligheden for gældssanering, når man har optaget forbrugsgæld. Dette skaber stor forvirring for folk, der prøver at indhente information om emnet. Der er en udbredt misforståelse omkring muligheden for gældssanering, hvis du har optaget kviklån, sms lån, forbrugslån mv. Jeg vil her forsøge at redegøre for, hvad.

maj 15, 2019

Små dyre lån får folk i håbløs gæld!

Der har de seneste år været stor fokus i medierne på, at mange danskere lever over evne. Et godt eksempel er “Luksus fælden”, som hver uge viser folk der er kommet i økonomisk uføre. Det er ofte de små dyre lån, som ender med at sende folk ud i økonomiske vanskeligheder. Folk ender op med.

feb 1, 2019

Dansk Gældsrådgivning støtter kræftramte børn

Kræftens Bekæmpelse stiller skarpt, på de 24.000 børn som i dag lever med kræft tæt på, samt de 3400 børn & unge som har sygdommen. Kræftens Bekæmpelse har et mål om, at ingen børn skal stå alene med kræft. Derfor arbejder de for mere effektive behandlinger, samt at hjælpe dem der har kræft tæt inde.

dec 18, 2018

Julen varer længe – koster mange penge..

Dansk Gældsrådgivning oplever hvert år i januar et stigende antal folk, der ikke kan komme ud af deres julegæld. Forbrugerrådet advarer nu mod de ekstremt dyre lån, som lånefirmaer reklamerer med op til jul. Julen er en fest, og for mange er det en tradition at give store gaver og købe dyre juleting – også.

sep 10, 2018

Afdragsfrihed kan forsvinde ved dødsfald

Ved skilsmisse eller dødsfald kan afdragsfriheden på boliglån forsvinde brat. Der er dog stor forskel på realkreditinstitutternes politik. Pensionistægtepar løber en stor risiko, hvis de basere deres økonomi på, at den længstlevende kan blive i ejerboligen med lav boligafgift på grund af afdragsfrihed. Afdragsfriheden kan nemlig forsvinde ved dødsfald. Dermed risikerer den efterladte at skulle.

maj 29, 2018

SU-gælden vokser og vokser..

Unge benytter i langt højere grad end tidligere SU-lån til at supplere deres SU end tidligere. I dag har ca. 18.000 unge en gæld på mere end 200.000 kroner og ca. 8.000 en gæld på over 250.000 kroner. For en akademiker med en SU-gæld på 250.000 kroner vil det tage over 10 år at tilbagebetale.

okt 6, 2017

Gæld er hårdt for dit helbred

En konto i minus kan have andre konsekvenser end en sur bankrådgiver. Det påvirker dit helbred i en negativ retning, viser ny undersøgelse. Bruger du, flere penge end du har, og bliver du jævnligt ringet op af en mukken bankrådgiver ? Så bør du måske være opmærksom på dit helbred. For megen gæld har nemlig.