Velkommen til Dansk Gældsrådgivning

Hos Dansk Gældsrådgivning er vi eksperter i håndtering af gæld og få privatøkonomien på rette spor igen. Vi lægger stor vægt på gældsrådgivning, der hviler på et fundament af basale dyder som ordentlighed, pålidelighed og menneskelighed.

Vores mission er at hjælpe de håbløst forgældede husholdninger, hvor en fyreseddel eller en skilsmisse kan udvikle sig til en økonomisk og social katastrofe. Mennesker som på den ene eller anden måde har mistet overblikket og er kommet så langt ud, at de er nødt til at søge hjælp.

Vores vision er at skabe og forbedre livskvalitet samt de økonomiske rammer for de håbløst forgældede husholdninger i samfundet. Vi skal være nytænkende men samtidig værdsætte gamle dyder. Vi skal sidst men ikke mindst være den mest attraktive gældsrådgivningsvirksomhed i lokalområdet såvel som på landsplan.

Dansk Gældsrådgivning har igennem årene hjulpet rigtig mange danskere med at blive gældfri. Mange vil faktisk blive overrasket over, hvor lidt der skal til for at løse deres gældssituation.

 

Med venlig hilsen

Jimmy Behrens

Jimmy Behrens CEO Dansk Gældsrådgivning

CEO / Gældsrådgiver