Velkommen til Dansk Gældsrådgivning

Dansk Gældsrådgivning er en professionel virksomhed med mere end 20 års erfaring indenfor økonomisk rådgivning. Vi er eksperter i håndtering af gæld og få økonomien på rette spor igen. Vi lægger desuden stor vægt på gældsrådgivning, der hviler på et fundament af basale dyder som ordentlighed, pålidelighed og menneskelighed.

Vores vision er at skabe og forbedre livskvalitet samt de økonomiske rammer for gældsplagede danskere. Vi skal være nytænkende men samtidig værdsætte gamle dyder. Vi skal sidst men ikke mindst være den mest attraktive rådgivningsvirksomhed i lokalområdet såvel som på landsplan.

Hos Dansk Gældsrådgivning er det vigtigt for os at have en grøn profil med stor omtanke på klimaet. Vi har derfor stor fokus på miljø og bæredygtighed og stiler efter at reducere vores miljøpåvirkning bedst muligt. Vi deltager derfor i de danske klima-initiativer ”CO2 neutralt website” samt ”Growing Trees Network Foundation” med projekter i Danmark, Bolivia, Ghana og Kenya. Hos Dansk Gældsrådgivning tænker vi meget over det aftryk, som vi alle efterlader til de kommende generationer.

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information her.

 

Med venlig hilsen

Jimmy Behrens

Jimmy Behrens CEO Dansk Gældsrådgivning

CEO / Gældsrådgiver

 

Dansk Gældsrådgivning støtter CO2 neutralt website