mar 21, 2020

Ramt af Coronakrisen ? Få professionel hjælp

Hjælp til små virksomheder under coronakrisen

Dansk Gældsrådgivning tilbyder nu hjælp til små virksomheder, der er presset af den økonomiske situation, verden står overfor pga. coronavirus.

Coronavirus har lukket store dele af Danmark ned, og mange små virksomheder er tydeligt presset på grund af krisen. Vi har på den baggrund fået mange henvendelser fra virksomhedsejere, som ønsker hjælp til at navigere i denne helt ekstraordinære situation. Vi tilbyder derfor nu en ”coronakrise” pakke, hvor vi hjælper små virksomheder med at komme bedst muligt igennem krisen.

Er du virksomhedsejer og står med nogle af følgende udfordringer:

– Oplever du at din omsætning falder – måske endda drastisk?
– Hvilke hjælpepakker er interessant for mig?
– Dine kunder annullerer ordrer
– Hvad gør du med dine medarbejdere?
– Du oplever stigende problemer med debitorerne
– Skal jeg lukke min virksomhed?
– Kan jeg få gældssanering?

Dette er blot nogle af de spørgsmål og udfordringer, som små virksomheder står overfor i denne tid. Det er derfor meget vigtigt, at man som virksomhedejer træffer de helt rigtige beslutninger, da det i værste tilfælde kan ende med en konkurs. Dansk Gældsrådgivning har stor erfaring med at igangsætte de nødvendige handlinger, således at vi sikrer dig og din virksomhed både nu og på længere sigt.

Kontakt os for yderligere information her.

 

Dansk Gældsrådgivning hjælper borgere med uoverskuelig gæld, gældssanering, dårlige lån, ubehagelige kreditorer samt gældsrådgivning generelt.