feb 1, 2019

Dansk Gældsrådgivning støtter kræftramte børn

Dansk Gældsrådgivning støtter Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse stiller skarpt, på de 24.000 børn som i dag lever med kræft tæt på, samt de 3400 børn & unge som har sygdommen.

 

Kræftens Bekæmpelse har et mål om, at ingen børn skal stå alene med kræft. Derfor arbejder de for mere effektive behandlinger, samt at hjælpe dem der har kræft tæt inde på livet via kampagnen ”Kræft er ikke for Børn”.

Kræft rammer rigtigt mange danskere i alle aldre og på tværs af land og by. Det er en sygdom, som de fleste af os på den ene eller anden måde har haft inde på livet eller i vores nærmeste familie/vennekreds. Dansk Gældsrådgivning er derfor glade for, at kunne hjælpe Kræftens Bekæmpelse med at gøre en positiv forskel i det store arbejde i kampen mod sygdommen.

Hvert år får 33.000 danskere konstateret kræft, og 225.000 danskere lever med sygdommen. De tal håber vi at være med til at ændre ved at støtte denne kampagne.

Støt kampagnen “kræft er er ikke for børn” her.

 

Dansk Gældsrådgivning hjælper borgere med uoverskuelig gæld, gældssanering, dårlige lån, ubehagelige kreditorer samt gældsrådgivning generelt.