maj 13, 2020

Dansk Gældsrådgivning har nu et CO2 neutralt website

Dansk Gældsrådgivning deltager i dansk klima-initiativ CO2 neutralt website

Internet og computerbrug er i dag årsag til mere CO2-udledning end luftfartindustrien. Dette kan nu reduceres ved hjælp af klima-initiativet ”CO2 neutralt website”.

 

Dansk Gældsrådgivning deltager nu i det danske klima-initiativ ”CO2 neutralt website”. Baggrunden for initiativet er, at internettet og computerbrug i dag er årsag til mere CO2-udledning end den samlede luftfart grundet det store strømforbrug.

Initiativet går ud på, at virksomheder går sammen om at neutralisere den CO2, som deres hjemmesider udleder. CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder (f.eks. vindmøller) samt deltagelse i CO2-reducerende projekter. Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne og laver en gennemgang af alle CO2-opgørelser.

Bog & idé, Stylepit, Santander Consumer Bank, Røde Kors, McDonald’s samt Dansk Gældsrådgivning er blandt de mange, der allerede deltager. De virksomheder der deltager har et ikon på deres website, hvor projektet fremgår. Du kan se ikonet i bunden af vores hjemmeside.

Klima-initiativet ”CO2 neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet.

Du kan læse mere om initiativet her: CO2-initiativets officielle hjemmeside.

 

Jimmy Behrens, CEO Dansk Gældsrådgivning

Telefon: +45 91 93 72 55 Mail:info@gaeldsraadgivning.dk